Promotia “Lichidare stoc Usi Porta Doors”

Posted by on decembrie 16, 2011 in Promotii si Anunturi | 12 comments

-Durata promotiei: 01.12.2011 – pana la epuizarea stocului

-Reducere de cel putin 50% la Usile Porta Doors pe culorile par, mar si cires

-Reducere de 30% la usile Porta Nova pe nuc 2

-Promotia este valabila pana la epuizarea stocului

Lichidare stoc Usi Porta Doors

12 Comments

 1. Ma intereseaza 2 usi de interior glisante (culisante) pe langa perete cu sticla sablata eleganta. As dori o oferta de pret si conditiile de achizitionare/montare. Multumesc.

  • Va multumim pentru mesaj! In cel mai scurt timp posibil o sa va contactam prin email pentru mai multe detalii despre usile care va intereseaza. O seara buna!

 2. As vrea sa cumpar o usa de intrare (exterioara) pentru o casa (nu un apartament). As vrea sa fie din tabla, cu ceva gemulete si cu un panou lateral care sa aiba si el gemulete pentru a avea mai multa lumina interioara. Puteti sa ma contactati pentru a discuta detaliile va rog?
  Multumesc,
  Vlad

  • Buna, domnule Vlad. In cel mai scurt timp posibil va vom contacta prin email, altfel nu putem pt ca nu avem nr dumneavoastra de telefon. Va multumim pt mesaj!

 3. Ma intereseaza 5 usi de interior.. PORTA NOVA 6,7// mod.una buc.7,4//doua buc7,2//doua buc.6,5//as dori o oferta de pret si conditiile de achizitionare/montare, daca se poate. Locuiesc in apropiere cu orasul DEVA. Multumesc.

  • Multumim pt mesaj, Silvia! In cel mai scurt timp posibil va vom contacta prin email pt mai multe detalii.

 4. Sint interesat sa cumpar cit mai repede 5 usi porta doors culoare stejar de preferinta GRANDECO. Va rog sa-mi comunicati daca mai aveti ceva. Multumesc.

  • Buna seara, domnule Silviu! Unul dintre colegii mei o sa va contacteze prin email in cursul zilei de maine. Eu va scriu si doua numere de telefon, sa puteti suna si dumneavoastra daca doriti (Puscau Dan 0788823333, Ciorgovean Mircea 0788224727). Va multumim pentru mesaj!

 5. m-ar interesa 7 usi de interior, ce modele aveti si la ce marimi.
  Va multumesc anticipat.

  • Domnu Cosmin, oferta noastra de usi de interior este foarte bogata. Sunt convins ca o sa gasiti multe modele care o sa va placa. In ajutorul Dvs. avem pe site catalogul Porta Doors cu ultimele noutati aparute anul acesta (2012). Catalogul se afla la pagina: https://www.floridaconstruct.ro/2012/10/catalogul-porta-2-2012-cu-5-ani-garantie-la-toate-produsele/ .
   La pagina Contact aveti toate datele de contact necesare, o sa va contactam si noi prin email. Va multumim pentru mesaj. O zi buna!

 6. Ma intereseaza 6 usi pline cu toc culoare mahon, crem sa fie la fel pt interior as dori oferta cea mai mica de pret si transport in roman jud. neamt. multumesc

  • Multumim pt mesaj, Corina! Trimit mesajul tau mai departe la colegii mei, si sper sa-ti oferim un raspuns in cel mai scurt timp posibil (probabil luni) prin email. Weekend placut!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *