Selectează o Pagină

Valedo

Valedo – Sisteme de sticlă glisante care uimesc

Închideri terase

Închideri terase

Închideri terase - Sentimentul unui spațiu infinit, în plin contact cu natura, ce vă oferă o senzație de libertate și aer proaspăt.
Valedo BKS-T

Valedo BKS-T

Valedo BKS-T - Sistem cu sticlă securizată ce glisează şi pliază. Foloseşte banda magnetică de etanşare pentru etanşarea între panouri.
Valedo ICS-T

Valedo ICS-T

Valedo ICS-T. Îmbunătăţeşte izolația termică a terasei printr-un sistem glisant şi pliabil cu sticlă termoizolantă.
Valedo IS

Valedo IS

Valedo IS. Un sistem culisant performant pentru închiderea terasei, care poate fi manevrat cu o singură mână.
Valedo MotionGlass

Valedo MotionGlass

Valedo MotionGlass. Protejează-ţi terasa de vânt, praf, ploaie sau zăpadă cu un sistem de închidere cu sticlă complet automat.
Închideri balcoane

Închideri balcoane

Închideri balcoane. Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul.
Valedo BKS

Valedo BKS

Valedo BKS, sistem glisant şi pliabil cu sticlă securizată pentru închideri de balcoane. Îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul.
Valedo ICS

Valedo ICS

Valedo ICS. Sistem glisant şi pliabil cu sticlă termoizolantă pentru balcoane. Te poți bucura de balcon chiar și în mijlocul iernii.
Valedo Eksen

Valedo Eksen

Valedo Eksen. Balustrada din sticlă și aluminiu este modalitatea elegantă și modernă de a asigura și redefini limitele balconului.
Compartimentări interioare

Compartimentări interioare

Compartimentări interioare din sticlă, libertatea de a compartimenta spațiul într-un mod eficient și modern. Iluminare naturală mai bună a spațiului interior.
Valedo Sliding

Valedo Sliding

Valedo Sliding. Sistem de compartimentare a bucătăriilor openspace, panourile culisând unul pe lângă altul într-un mod eficient și modern.
Valedo FixGlass

Valedo FixGlass

Valedo FixGlass. Separă spațiile, dar lasă lumina naturală să curgă liber. Sistem de compartimentare cu sticlă fixă.
Acoperiș sticlă

Acoperiș sticlă

Acoperiș sticlă. Câștigă mai mult spațiu util în casa ta cu ajutorul acestui sistem modern și elegant tip winter garden.
Valedo GlassRoof

Valedo GlassRoof

Valedo GlassRoof. Câștigă mai mult spațiu util în casa ta, cu ajutorul acestui sistem de acoperiş din sticlă, modern și elegant tip winter garden.
Intrare chat
Bună
Discută cu noi