Selectează o Pagină

Valedo BKS

Închidere balcon cu sticlă securizată

Bucură-te de transparență maximă cu un sistem de închidere cu sticlă a balconului care îți permite o conexiune nelimitată cu exteriorul

Contactează-ne

Bucură-te de priveliște!

Bucură-te de priveliște

Îndeplineşte-ti visul de a avea un balcon protejat de praf, ploaie sau zăpadă mulțumită acestui sistem performant și inovator de închidere a balconului cu sticlă.

Banda magnetică dintre panouri asigură o etanșare eficientă și o vedere panoramică neobstrucționată, din confortul propriului balcon. Panourile pot glisa complet, pentru a-ţi oferi posibilitatea transformării creative a balconului într-un spațiu de locuit aerisit, inundat cu lumină naturală, un loc sigur unde te vei bucura de contactul cu natura, fiind în acelaşi timp protejat de vremea capricioasă.

Descriere

Special creat pentru închideri balcoane

Sistemul Valedo BKS este o soluție ingenioasă pentru închiderea balcoanelor. Acesta îţi oferă posibilitatea de a te bucura de o vedere panoramică clară, aer curat și lumină naturală, în intimitatea propriului cămin. Pe lângă designul estetic, sistemul este proiectat pentru a fi funcțional și sigur, protejându-ţi proprietatea de eventuale condiţii neprielnice ale naturii.

Principalele caracteristici:

-Etanşare magnetică între panourile de sticlă
-Şina inferioară cu preluare condens
-Sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm
-Plierea tuturor panourilor de sticlă
-Transfer termic 5.4 mkwp
-Reducere fonică -37 db

Detalii tehnice

Proiectare atentă

Dimensiuni profile:

-Înălţime şină glisare superioară: 72 mm
-Lăţime şină superioară: 40 mm
-Înălâime şină glisare inferioară: 72 mm
-Lăţimă şina inferioară: 40 mm
-Înălţime profil sticlă: 45 mm
-Lăţime profil sticlă: 40 mm
-Grosime sticlă: 8 sau 10 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

-Lungime: 13 metri
-Înălţime: maxim recomandată 2.6 m, maxim acceptat 2.8 m
-Nr. panouri: maxim 10 panouri pliate într-o singură parte, sau 20 panouri pliate jumătate la stânga şi jumătate la dreapta
-Lăţime per panou: între 600 mm si 750 mm (excepţie uşa cu clanţă, care poate avea până la 1100 mm)

Opțiuni sistem

Design inteligent

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de închideri terase Valedo BKS ţinem pe stoc 4 culori standard pentru aluminiul folosit:

-Ral 7016 (Gri Antracit)
-Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)
-Ral 9006 (Gri Aluminiu)
-Ral 9003 (Alb)

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori

-Clară
-Parsol Bronze
-Parsol Gri
-Matelux (sablata chimic)

Opţionale:

-Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
-Imprimare diverse modele pe sticlă

Vezi de ce sistemul Valedo BKS este potrivit pentru închiderea balconului apartamentului tău.
Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Transparență maximă

Bucură-te de balconul mult-visat

Valedo BKS este un sistem unic de închidere a balconului, gândit special pentru spaţiul pe care-l ai la dispoziţie. Fiind astfel personalizat, se va potrivi balconului tău în mod firesc, precis şi vei fi sigur de funcționarea sa corectă în timp.

Practic şi fiabil, Sistemul Valedo BKS, cu design-ul său glisant și pivotant, este extrem de versatil, putând fi utilizat pentru orice fel de balcon, atât la balcoanele care au doar o latură liberă, cât şi la cele care au profil în colţ sau curbat (semi-rotund).

Design elegant și arhitectural

Integrat cu arhitectura locuinței

Valedo BKS este un sistem de închidere balcon cu sticlă fără profile verticale, care se potrivește perfect arhitecturii exterioare a clădirii, fiind potrivit pentru instalare atât în clădiri vechi, cât mai ales în cele noi şi moderne.

Discută cu noi despre proiectul tău, îți vom oferi toate detaliile care contează pentru tine.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo BKS să fie unic:

Fiabilitate

Profilele din aluminiu sunt vopsite electrostatic, fapt care le conferă o durabilitate deosebită, tipul de sticlă folosit este sticla securizată, iar rolele sunt confecţionate integral din aluminiu dur.

-Profile din aluminiu
-4 culori RAL standard pentru profile
-Sticlă cu grosime de 8 mm sau 10 mm
-Role cu înveliș din teflon

Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualitycoat, pentru o rezistenţă inegalabilă în timp.

Banda magnetică

Etanșarea între panourile de sticlă este realizată magnetic – o inovație Valedo care asigură închiderea ermetică, iluminarea naturală a interiorului şi un aspect estetic balconului tău.

-Estetică ridicată
-Grosime de 6 mm
-Nu se deteriorează în timp
-Nu îşi schimbă culoarea
-Îmbinare perfectă

Etanșarea magnetică este mai rezistentă comparativ cu etanșarea cu chedere din PVC, deoarece nu este afectată de lumina UV și nu își schimbă culoarea în timp.

Etanşeitate

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii.

-Bandă magnetică între panouri
-Profil vertical pentru etanșare la perete
-Perii de etanşare cu film de plastic
-Profil de colectare și drenare a condensului

Chiar dacă nu are sticlă termoizolantă, sistemul de închidere a balconului poate păstra o cantitate semnificativă de căldură.

Inovație

Profil drenaj condens

Designul inteligent al sistemului are un canal de scurgere a apei care este complet integrat în profilul inferior de aluminiu și evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

Datorită designului practic, poate fi fixat direct pe parapet, fără a fi nevoie să modifici în vreun fel structura balconului.

Estetică

Profil compensator al diferențelor de nivel

Profilul inteligent din aluminiu proiectat compensează diferența de nivel dintre sistem și suprafața de montare, atât în partea superioară, cât şi în partea inferioară.

Permite obținerea unei potriviri perfecte chiar și în cazurile în care suprafața de montare nu este complet nivelată.

Etanșeitate

Profil vertical de etanșare

Profilul vertical din aluminiu asigură instalarea optimă a sistemului în spațiul tău disponibil, asigurând un nivel de etanșare suplimentară. Profilul robust permite conexiuni variate, oferind un plus de estetică, design şi rezistenţă.

De-a lungul profilului vertical se montează o garnitură pentru a asigura etanşeitatea dintre sticla glisantă si peretele casei.

Rezistență

Role cu întreg corpul de aluminiu

Fiecare panou are asigurată o alunecare netedă cu ajutorul unor role special fabricate cu corp integral din aluminiu pentru o rezistenţă indestructibilă în timp.

Fiecare rolă conține câte un rulment dublu cu înveliș de teflon. Astfel, toate panourile de sticlă sunt deschise și închise confortabil, cu zgomot minim și fără senzație de frecare.

Design

Capace intermediare interconectate

Element suplimentar de etanșare, capacele intermediare asigură o barieră suplimentară împotriva infiltrării apei, astfel încât sistemul poate rezista la ploaie sau zăpadă. De asemenea, sistemul are perii de etanșare pentru protecție împotriva vântului.

Siguranță

Sistem de blocare

Sistemul inovator blochează panourile atunci când sunt aduse în zona de parcare. Ele pot fi astfel fixate în siguranță, în caz vânt şi redeschise uşor, la fel de sigur, de fiecare dată.

Funcționalitate

Mâner rotativ

Pentru facilitarea manevrării la deblocare şi deschidere, primul panou are un mâner prevăzut cu un mecanism ce asigură deblocarea simultană a celor două zăvoare, situate în partea superioară şi respectiv inferioară a panoului.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi