Selectează o Pagină

Valedo Eksen

Balustrada sticla

Balustrada din sticlă și aluminiu este modalitatea elegantă și modernă de a asigura și redefini limitele balconului

Contactează-ne

Design minimalist

Balustradă inovatoare din sticlă

Creează un cadru vizual deschis şi sigur, montând această balustradă din sticlă şi aluminiu în exterior, pe balconul apartamentului, sau de ce nu, la interior. Acest sistem este conceput pentru a maximiza vizibilitatea în spaţii etajate, fără a sacrifica rezistenţa, siguranţa şi durabilitatea. Liniile curate și clare ale sticlei și frumusețea atemporală a aluminiului vor imprima o notă modernă clădirii.

Descriere

Oferă siguranță

Sticla laminată utilizată este solidă, rezistentă la șocuri și vei avea certitudinea că animalele de companie și copiii sunt în siguranţă, protejați de eventuale accidente neplăcute.

Cadrul robust din aluminiu este conceput pentru a rezista la sarcini grele, iar lipsa profilului vertical asigură o conexiune perfectă între panouri.

Acest sistem este alegerea atractivă pentru crearea unui balcon deschis, aerisit, care îmbrățișează tendinţele moderne de transparenţă.

Detalii tehnice

Proiectare atentă

Dimensiuni profile:

-Înălţime şină inferioară: 122mm
-Lăţime şină inferioară: 84 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

-Lungime: nelimitată
-Înălţime: maxim 1.2

Opțiuni sistem

Design inteligent

Culori standard profile:

-Eloxat

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori:

-Clară
-Sablată (Folie inserată)

Opţionale:

-Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu

Vezi de ce sistemul Valedo Eksen este potrivit pentru balconul tău!
Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Sistem adaptabil

Fabricat pentru proiectul tău

Acest sistem de balustradă permite pătrunderea luminii naturale, deschizând spațiul pentru a crea o vedere liberă, neobstrucționată. Sticla securizată poate fi curățată cu ușurință, iar cadrul din aluminiu este foarte rezistent și nu se va coroda atunci când este expus la factori externi precum zăpadă și apă.

Transformă-ți viziunea în realitate cu această balustradă de sticlă! Fiecare sistem este personalizat, deci se va potrivi perfect spațiului tău. Poți alege cadrul din aluminiu în nuanţa sa naturală anodizată sau poţi comanda orice altă culoare RAL, pentru a oferi un aspect rafinat balconului tău.

Discută cu noi despre proiectul tău, îți vom oferi toate detaliile care contează pentru tine.

Inovație

Design inteligent

Fii sigur ca vei face un montaj perfect aliniat folosind suporţii de prindere care permit reglarea panoului de sticlă, astfel încât să fie păstrată verticalitatea sistemului. Reglajul permis este de până la 3 grade.

Suporţii au în interior o garnitură specială care „îmbracă” panoul din sticlă şi îl protejează în momentul fixării.

Estetică

Capace de aluminiu

Suporții reglabili sunt protejați de praf și impurități de către capacele din aluminiu, care se instalează pe șina special formată pe suporți. Cu un aspect perfect finisat, acestea oferă o înfățișare plăcută și un stil uniform balustradei din sticlă Valedo Eksen.

Siguranță

Sticlă securizată și laminată

Panourile de sticlă securizată și laminată cu folie elastică tip EVA au proprietăți sporite de siguranță și capacitatea de a răspunde cerințelor arhitecturale actuale.

Avantajul major al sticlei lamintate este că, în momentul unei eventuale spargeri, fragmentele de sticlă rămân lipite prin intermediul foliei de la interior, eliminând orice risc de rănire în cazul unor accidente neprevăzute.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi