Selectează o Pagină

Valedo ICS

Inchideri balcon cu termopan

Transformă-ţi balconul într-un spațiu suplimentar de care te poți bucura confortabil chiar și în mijlocul iernii

Contactează-ne

Extinde spațiul exterior!

Senzație uluitoare de deschidere

Valedo ICS este soluția ideală pentru a-ţi închide balconul cu stil, confort termic și flexibilitate. Acest sistem glisant și versatil, foloseşte sticlă termoizolantă, care îţi permite să te bucuri de spațiul respectiv în orice moment, indiferent de anotimp. Prin simpla glisare a panourilor, poţi deschide sau închide imediat sistemul, parţial sau complet.

Profilele de aluminiu sunt vopsite electrostatic cu certificare Qualicoat. Pentru etanşare, între panourile de sticlă există profile de aluminiu special concepute.

Profilul compensator pentru diferenţele de nivel şi profilele verticale de etanşare la perete asigură o instalare precisă şi o funcționare optimă. Fie că vrei să ai o vedere panoramică sau să te protejezi de vânt şi ploaie, Valedo ICS este soluţia perfectă pentru a petrece în mod plăcut cât mai mult timp în exterior.

Descriere

Stil, confort termic şi flexibilitate

Sistemul modern de închidere a balconului asigură o performanță termică remarcabilă, acționând ca o barieră în pentru a menţine aerul din interior la o temperatură optimă. Fiind proiectat pentru a proteja interiorul, la închiderea sistemului, balconul tău va rămâne curat, protejat de praf, vânt, ploaie sau zăpadă.

Principalele caracteristici:

-Prag inferior rotunjit
-Etanşare magnetică între panourile de sticlă
-Sticlă securizată de 8 mm sau 10 mm
-Plierea tuturor panourilor de sticlă
-Transfer termic 5.4 mkwp
-Reducere fonică -37 db

Detalii tehnice

Proiectare atentă

Dimensiuni profile:

-Înălţime şină glisare superioară: 72 mm
-Lăţime şină superioară: 40 mm
-Înălţime şină glisare inferioară: 72 mm
-Lăţime şină inferioară: 40 mm
-Înălţime profil sticlă: 45 mm
-Lăţime profil sticlă: 40 mm
-Sticlă: pachet 3 mm

Dimensiuni maxime de execuţie:

-Lungime: 13 metri
-Înălţime: maxim recomandată 2.7 m, maxim acceptat 3 m
-Nr. panouri: maxim 10 panouri pliate într-o singură parte, sau 20 panouri pliate jumătate la sânga şi jumătate la dreapta
-Lăţime per panou: între 600 mm şi 750 mm

Opțiuni sistem

Design inteligent

Culori Standard profile:

Pentru sistemul de închideri terase Valedo ICS ţinem pe stoc 4 culori standard pentru aluminiul folosit:

-Ral 7016 (Gri Antracit)
-Ral 8017 (Maro Ciocolatiu)
-Ral 9006 (Gri Aluminiu)
-Ral 9003

Sticla folosită poate fi de 4 tipuri/culori:

-Clară
-Parsol Bronze
-Parsol Gri
-Matelux (sablată chimic)

Opţionale:

-Orice culoare RAL pentru profilele de aluminiu
-Imprimare diverse modele pe sticlă

Vezi de ce sistemul Valedo ICS este potrivit pentru închiderea terasei!
Consultă detaliile tehnice ale sistemului…

Admiră panorama

Priveliște infinită

Valedo ICS a fost proiectat cu un profil subțire din aluminiu pentru a oferi transparență maximă, fără a afecta din punct de vedere vizual panorama.

Panourile cu geam termoizolant permit luminii naturale să inunde balconul, iar designul minimalist și unic al sistemului conferă o notă modernă fațadei clădirii.

Flexibilitate

Deschide complet balconul

Personalizează-ţi balconul cu ajutorul acestui sistem glisant modern și elegant, care permite glisarea panourilor până la capăt şi parcarea lor într-un grup care poate fi blocat în siguranță. Poţi opta să deschizi doar parțial balconul, pentru a beneficia de aerisire.

Discută cu noi despre proiectul tău, îți vom oferi toate detaliile care contează pentru tine.

Inovații tehnice care fac ca sistemul Valedo ICS să fie unic:

Etanșare

Sistemul este conceput să fie 100% etanș dar să păstreze în acelaşi timp vizibilitatea optimă spre exterior şi să mențină spațiul interior protejat de intemperii.

-Bandă magnetică între panouri
-Profil vertical pentru etanșare la perete
-Profil de colectare și drenaj condens

Etanşarea între panourile de sticlă este asigurată prin utilizarea unor profile de aluminiu special concepute.

Performanță

Datorită geamului termoizolant utilizat, sistemul Valedo ICS menţine aerul din interior la o temperatură optimă.

-Izolație termică ridicată
-Sticlă securizată termoizolantă
-Pachet 30 mm 6/18/6 sau 4/20/6,

Performanţă termică remarcabilă datorate sticlei termoizolante si designului special care menţine aerul din interior la o temperatură optimă.

Funcționalitate

Profilul compensator în partea inferioară permite drenarea condensului, asigurând astfel un mediu sănătos şi sigur pentru familia ta.

-Drenarea condensului
-Profil compensator diferenţe de nivel
-Integrat în sistem

Acest profil ajută la asigurarea etanşării optime şi la buna funcţionare a sistemului de închidere a balconului sau terasei.

Inovație

Design inteligent

Sistemul are un design inteligent cu un canal de scurgere a apei complet integrat în profilul inferior de aluminiu, care evacuează eficient în exterior condensul format pe sticlă.

Estetică

Profil compensator al diferențelor de nivel

Valedo ICS este un sistem de închidere a balconului cu stil, combinând funcţionalitatea şi performanţa termică cu design-ul elegant şi rafinat.

Profilele de aluminiu vopsite electrostatic cu certificare Qualicoat, precum şi utilizarea sticlei termoizolante, dau un aspect premium şi rafinat spaţiului închis, oferind valoare adaugată locuinţei sau spaţiului de afaceri.

Sistemul poate fi personalizat în funcţie de nevoile şi gusturile clientului, asigurând astfel un design unic şi adaptat.

Etanșeitate

Profile verticale de etanșare

Valedo ICS oferă etanşeitate perfectă prin utilizarea unor profile de aluminiu special concepute, care asigură protecţie la apă şi vânt, permiţând totodată drenarea condensului pentru a oferi utilizatorilor un mediu sănătos şi sigur. Astfel, sistemul de închidere a balconului sau terasei este garantat să funcţioneze şi să arate la fel de bine ca în prima zi de la montare.

Rezistență

Role cu întreg corpul de aluminiu

Sistemul Valedo ICS foloseşte role cu corp integral de aluminiu, cu 2 rulmenţi înveliţi în teflon, pentru a asigura durabilitate şi rezistenţă aproape indestructibilă, oferind o funcţionare lină şi sigură. Rolele sunt o componentă esenţială pentru sistemul de închidere a balconului şi contribuie la performanţa şi funcţionalitatea sistemului în timp.

Perfomanţă

Perfomanţe termice

Prin utilizarea sticlei termoizolante se obţine o performanţă termică remarcabilă, sistemul permiţând menţinerea aerului din interior la o temperatură optimă. Acest tip de sticlă, în comparaţie cu sticla securizată, are proprietăţi speciale care reduc transferul termic şi îţi asigură astfel un mediu confortabil şi sănătos, ajutându-te totodată sa reduci cheltuielile cu încalzirea balconului.

Intrare chat
Bună
Discută cu noi